Наставникът на Левски Станимир Стоилов е уверен, че неговият отбор

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов е уверен, че неговият отбор
Коментари Харесай

Мъри не смята себе си за кой знае какъв фактор и се притесни за феновете

Наставникът на Левски Станимир Стоилов е убеден, че неговият тим ще завоюва утрешния край за Купата против ЦСКА - София. Мъри съобщи, че в случай че футболистите му се показват на максимума, би трябвало да победят. Специалистът е безапелационен, че играчите му могат да извърнат историята на Левски, само че не желае 120-минутен край, тъй като се тормози за здравето на последователите.

“Остава на следващия ден да изиграем мача както прилича на нашия тим. Предполагам, че има по-голямо напрежение, в сравнение с се чака, тъй като на футболистите им е обяснено какъв брой огромна е отговорността. Тези играчи могат да извърнат историята. Със своето предстаяве върнаха вярата, желанието на хората да посещават мачове. Върнаха условието към тях и към името Левски.

Колкото по-скоро Левски стартира да печели значими мачове, толкоз по-бързо ще се върнем към това, което би трябвало да е Левски. Ако се класираме за Европа, ще е като мини шампионска купа.

За нас ще е най-важно, в случай че всичко завърши с евроучастието ни в утрешния мач.

Притеснявам се от по-голямо напрежение, в сравнение с от по-малко. Има някаква смяна да печелим значими мачове. В някои успяхме. Изправяме се против тим, който две години играе в групова фаза в Европа. Имат самочувствие, само че мисля, че имаме сили да се оправим.

Изключително значима е футболната убеденост. Последните ни мачове са с огромен заряд, пред доста последователи. Трябва да изиграем в жанр “Левски ”. Ако играем на максимума, би трябвало да спечелим. Но в случай че съперникът е по-добър, няма какво да създадем.

Подхождаме с цялото ми почитание и почит към Алън Пардю - както към неговата кариера, по този начин и към съперника. Имаше две години да се аклиматизира, несъмнено е взел участие и в селекцията. Вече споделих - би трябвало да играем на максимума и тогава може да се надяваме на триумф.

Не желая да доближавам до 120 минути, тъй като се притеснявмам за последователите. Трябва да им дадем спокоен край.

Утрешният мач и успеха първо е залог за хората, левскарите, които изстрадаха последните години, и второ - ще оказват помощ финансово на клуба. Левски не може да трансформира тактиката и финансовите параметри, до момента в който не се стабилизира.

Не считам себе си за кой знае какъв фактор. Да, с мен има малко по-голяма убеденост от това, че съм печелил доста пъти. Мога да дам на футболистите нужните познания за това по какъв начин Левски играе такива исторически мачове. Нашата роля е до тъчлинията. След това са футболистите. Най-важното е по какъв начин тимът ще работи като колектив, а не като единици. Колективът би трябвало да избута героите.

Всички футболисти на съперника са на положително равнище. Носители са на купа и са играли в групова фаза на Европа. Не мога да отлича персонално техни играчи. За мен е значим колективът ”, сподели Станимир Стоилов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР