Наставникът на Левски Станимир Стоилов е бесен и иска да

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов е бесен и иска да
Коментари Харесай

Бесният Мъри хвърли бомба: Време е да напусна българския футбол!

Наставникът на Левски Станимир Стоилов е гневен и желае да напусне клуба и българския футбол. Специалистът, който изведе “сините ” до първи триумф над от шест години и първи в от девет години, изпусна нервите след първия полуфинал за на. Както е известно, столичани надделяха с 3:2 първенците при посещение и са на крачка от край за купата, в случай че съумеят да задържат преднината си от един гол на “Герена ”.

“Направих каквото можах за Левски. Крайно време е да напусна българския футбол ”, съобщи Стоилов пред медиите на потегляне от стадиона.

Нашата медия научи, че декларирал пред околните си, че няма да продължава да се гаврят с него и футболистите му, до момента в който задачата е да избави най-големият клуб на от банкрут. Той коментирал, че получавал подмяна - непрестанни провокации на терена в последните два мача, а пострадали са неговите играчи, които били безгрешни в държанието си на терена против и. постоянно споделя това, което мисли. Именно това е много притеснително за 26-кратните първенците, които след близо 12 години видяха светлината в тъмния тунел, в който се намират, най-много на неговата работа в границите на половин година.
 Невиждана драма в Разград! Левски ликува след доста голове, дузпи и червени картони Невиждана драма в Разград! Левски ликува след доста голове, дузпи и червени картони
След мача в Разград Стоилов по този начин изпусна нервите си, както него е правил в никакъв случай в треньорската си кариера. Той получи и червен картон, като сигурно ще бъде осъден за ЦСКА - София, мач, който е значим за него, поради значимостта на дуела, който му дават последователите, които пък го боготворят. Именно експертът е най-обичаният сега от синята общественост и даже на “Хюверама Арена ” няколко пъти бе скандирано неговото име, даже откакто получи червен картон.

Най-успешният треньор на през този век е извънредно обиден и от обстановката в клуба, където той се бори на всички фронтове, с цел да вдигне столичани на крайници. Именно това може да е основата на напрежението в него. Утре или в идващите дни ще стане ясно какво е бъдещето на Мъри Стоилов.

Със сигурност почитателите и играчите се надяват да размишления, като притеснителното е, че когато експертът си научи нещо мъчно може да бъде разколебан. Показва го и обстоятелството, че няколко пъти не се върна на “Герена ” през последното десетилетие, даже да имаше финансова непоклатимост, защото не вярваше на управлението и плановете на хората, които управляваха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР