Наставникът на Левски - Станимир Стоилов даде обширно интервю за

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов даде обширно интервю за
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Свършили сме най-важната задача - стадионите са пълни и хората харесват Левски

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов даде обстойно изявление за предаването " Домът на футбола ", в което засегна всички значими тематики към столичния гранд. Мъри изрази вяра, че до лятото вековниците ще наподобяват като тим, който има всичко належащо, с цел да се бори за купата.

" В последните два месеца отстъпихме много, само че като игра и доминация държим положително равнище. Имаме проблеми, които би трябвало да решим, само че направихме стъпка в контрола на мача и превъзходството на терена. Стадионите са цялостни и хората си харесват Левски. Свършили сме най-важната задача. Отборът прескочи много от стадиите си, реализира победи и завоюва трофей. Имахме положителни прояви и в Европа, след което пристигна и футболният потрес от Хамрун. До лятото би трябвало да се развием в завършващата фаза и да не позволяваме даже една неточност в отбрана. През лятото Левски би трябвало да наподобява подготвен за борба за купата.
 От Левски направиха следващия жест към последователите си преди празниците (ВИДЕО)
От Левски направиха следващия жест към последователите си преди празниците (ВИДЕО)

" Сините " пуснаха в продажба възпоменателни фланелки, към които има картички, подписани от митове

Огромни задания се свършиха от почитатели, от хората, които работят в Левски. Остава да създадем последните стъпки. Трябва да се възстановят контузените играчи и да засилим конкуренцията в тима. Това не е лесна задача, тъй като трябваше да се разделим с Шеху, с цел да вземем Рикардиньо. Трябва да се подобрим в завършващата фаза. Трябва да се замислим и върху дузпите, тъй като са поличба за нас.

Върнахме се към корените и историята на клуба. Получи се сплав сред тим, последователи и клуб. Левски стартира да става клуб, както беше и както би трябвало да бъде.

Показахме прелестно лице в мачовете с Лудогорец и ЦСКА, както и в двата мача с ПАОК. Грешките на тима, би трябвало да кажем, че са моите неточности. Аз най-вече подлагам на критика тима си. Грешки има много, само че без неточности няма да има спечелили. Вървим обаче във възходяща линия. Трябва по-бързо да се опитваме да напредваме.

Стартирахме под дъното. Имахме големи отговорности, както и тим, който губеше през мач на " Герена ". Надградихме извънредно бързо. Скокът е голям в клуба. Видни са и балансите на клуба и играта на терена. Нужно е да се подобряваме, Рикардиньо би трябвало да донесе бразилската обич и динамичност. Надявам се да се трансформира в индивида, който да приключва офанзивите.

Няма нищо готово и набелязано, тъй като сме в пауза. Важното беше да се подсилим в офанзивата. Ако се смени обстановката, ще има опция да реагираме. На този стадий ще съблюдаваме рамките, които сме си сложили.

Има разновидности Левски да бъде избавен. Лесният и бърз метод е богат нов притежател. Друг метод, който можеше, ние левскарите да си съберем задълженията. Третият метод е посредством заеми, само че не съм толкоз наясно с това. Сираков е притежател на Левски. Той е индивидът, който може да утвърди промяната на собствеността. Хората, които вероятно ще влагат, би трябвало да решат по какъв начин ще се развива Левски. Ако е в този формат, би трябвало да вложим двойно повече старания, с цел да оправдаем доверието. Левски би трябвало да търси купата през новия сезон.

През 2023 година желая доминация на терена, а левскарите да продължат да следват и обичат клуба. Ние ще се отблагодарим с работа. Заедно можем да създадем Левски още веднъж популярен ", приключи треньорът на Левски.
 Христо Йовов: През пролетта Левски бързо ще се върне на победния път
Христо Йовов: През пролетта Левски бързо ще се върне на победния път

Бившият състезател на отбора разяснява и прехвърлянето на Рикардиньо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР