Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред медиите ден преди

...
Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред медиите ден преди
Коментари Харесай

Стоянович: Някой може да си тръгне от Левски

Наставникът на Левски Славиша Стоянович приказва пред медиите ден преди гостуването на Етър. Специалистът разгласи, че повече нови няма да дойдат на “Герена”, само че не изключи някой състезател да напусне клуба.

“Имаме проблеми с контузени. Ще забележим след тренировката по какъв начин двама-трима ще устоят. Не са типични футболни травми, само че въпреки всичко са травми.

Кой ще е титуляр, не мога да кажа в този момент. Билал Бари добре се аклиматизира за два-три дни, откогато е тук. Има качества и би трябвало да го покаже на мачовете. Това е Левски и не може да си почиваш.

Голямо почитание към Монтана, само че условията в Левски са по-други. Изискванията към него и останалите са да демонстрира 100%.

Трябват ни точки. Не сме в удобна зона. Вчера Монтана победи, Етър търси точки във всеки мач. Ние би трябвало да знаем какво желаеме на терена. Да ни изненада Етър? Всичко е допустимо, това е началото на шампионата. Отборите на терньора на Етър играят плътно, изчакват. Трябва да имаме централизация от първата до последната минута. Етър е по-различен от есента.

Не сме в позиция да подценяваме никого. На мен ми е кристално ясно. Ако някой има друга позиция, би трябвало да я промени.

Резултатът в Разград е недействителен. Имаше червен картон. При 1:0 Етър имаше две-три положения.

Изобщо не виждам резултата в Разград. Етър има футболисти, които може да създадат проблем освен на нас, само че и на другите тимове. Те направиха проблеми и на Лудогорец”, разяснява Стоянович, който похвали болярите за привличането на Димитър Бербатов в треньорския щаб.

“Супер мениджмънт е за Етър да притегли Бербатов. Той може да каже доста неща на Кнежевич, Ангелов и Боруков”, сподели Стоянович, след което добави, че Левски няма да притегля повече нови играчи, само че не е изключено някой да си тръгне.

“Не виждам потребност от нови попълнения. Може някой да си тръгне. Но към този момент не виждам потребност от нови играчи.

Доволен от новите ще съм, когато го покажат на терена. Да покажат, че са по-добри от предходните играчи. Ред е на футболистите да оправдаят доверието, което аз и клубът им гласуваме”, добави треньорът на сините. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР