Наставникът на Левски Петър Хубчев предупреди футболистите, че и един

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев предупреди футболистите, че и един
Коментари Харесай

Хубчев: Можем да загубим всичко, заканите ги приемам напълно сериозно, и аз бих постъпил така

Наставникът на Левски Петър Хубчев предизвести футболистите, че и един % подценяване на реванша с Ружомберок може да е съдбовен, макар че преди седмица сините победиха словашкия си противник с 2:0 като посетител. Треньорът на българския гранд добави, че приема заканите на Ружомберок, че ще отстранят и “убият” Левски на “Герена” за изцяло съществени и разкри, че и той би постъпил по същия метод.

“Отборът е задоволително добре квалифициран, с цел да изиграе най-малко първите мачове на 100 %. Възможно е Костов да излезе от първата минута, само че надали ще разкрия огромна загадка, в случай че кажа, че това момче стиска зъби и играе на инжекции.

За Дени Алар ще решим след тренировката. Моята информация е, че всички без Холмар ще упражняват.
Точки не можем да загубим, можем да загубим всичко. За мен дуелът не е завършил. Трябва да бъдем оптимално съсредоточени и се стремя да го предам и на тима. В никакъв случай не си върша илюзии. Един % подценяване ще бъде съдбовен.

Най-важната задача е да излезем съществени от първата минута. Едва ли можем да променим нещо кой знае какво в тактическо отношение.

Има тактически изненади от време на време, само че е значимо самото осъществяване. Не разполагаме с доста разновидности за промени в тактическо отношение”, сподели Хубчев, който разяснява по следния метод заканите на словаците:

“Намирам за добре, че желаят да ни отстранят. Това е част от мотивацията. Аз бих постъпил по същия метод. Това е част от спортната логика на психиката. По-добре ли ще е в случай че кажат, че идват на екскурзия? Ние няма да им повярваме. Тези закани ги одобрявам изцяло съществено. Дано ни стимулират още повече”, обясни експертът, който похвали качествата на утрешния противник на сините.

“Те са физически доста мощни футболисти. Радващо е, че не се огънахме и не избягахме от тая борбеност в първия мач. Не са неприятни футболисти. Но физически са доста мощни”, показа Хубчев. Лига Европа 1 кръг, четвъртък 18 юли  Левски 19:30предстои  Ружомберок
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР