Наставникът на Левски Петър Хубчев посочи хъса и огромното желание

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев посочи хъса и огромното желание
Коментари Харесай

Хубчев: Вкарахме два гола с хъс

Наставникът на Левски Петър Хубчев уточни хъса и голямото предпочитание в началните минути като съществени за днешния триумф на “сините” с 2:0 над Дунав. Специалистът изиска от своите футболисти да не позволяват подценяване и да подходят с почитание към всеки собствен противник.

" Ако би трябвало да обобщим, хъсът беше значим. Точно с готовност вкарахме двата гола. След това на мен персонално не ми хареса, само че по-скоро контролирахме мача. Не бих споделил, че сме се отпуснали. Опитахме се да ги извадим от тяхната половина. Какво би трябвало да разясня, че Дунав имат искания? ".

" Дени Алар е малко по-различен вид футболист. Той има един проблем. Не е квалифициран физически. Добро момче е и съблюдава тактическите инструкции. Надявам се в идващия мач Робърта и Нашименто да са подготвени. С оглед на мачовете, които ни предстоят, Живко Миланов и Иван Горанов са футболистите, на които разчитаме ужасно доста ".
 Левски - Дунав @@@
" Няма да разясня в какво положение е идващият ни противник. Не желаеме да допуснем подценяване. Не можем да подценяваме даден съперник. За мен всички тимове в efbet Лига заслужават почитание. Не мислим за зимната селекция, а за Етър ". efbet Лига 14 кръг, четвъртък 31 октомври  Левски 2:0краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР