Наставникът на Левски Петър Хубчев получи признание да води идеалния

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев получи признание да води идеалния
Коментари Харесай

Хубчев най-добър треньор на 3-ия кръг в efbet Лига

Наставникът на Левски Петър Хубчев получи самопризнание да води идеалния тим на 3-ия кръг на efbet Лига поради тактиката, която избра в дербито с Ботев. В него "сините " не просто победиха историческия си противник на "Герена ", само че даже изпуснаха да го разгромят.

А другояче в идеалния тим на миналия рунд от конкуренцията по българските терени попаднаха и двама играчи от Левски. Това са левият бек в постройката Иван Горанов, както и плеймейкърът в нея - Давиде Мариани.

С най-голямо наличие обаче е първенецът Лудогорец. Разградчани пласират цели шестима футболисти в идеалната единадесеторка. Всички те имаха основни изяви при сложната победа с 2:0 над Витоша Бистрица вкъщи.

Това са десният защитник Джордан Икоко и сътрудника му в центъра на защитата Козмин Моци, халфовете Дан Битон и Стефан Баджи, както и нападателите Мавис Чибота и Якуб Швиерчок.

По един представител в тази идеална единадесеторка пласират още Витоша Бистрица в лицето на вратаря Николай Георгиев, Локомотив Пловдив с фланговия нападател Бирсент Карагарен, както и ЦСКА с нападателя Евандро.

Повече за идеалната единадесеторка можете да научите от картината в предаването "Героите на кръга " в прикаченото видео. То се излъчва всеки вторник в ефира на DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР