Наставникът на Левски Петър Хубчев определи днешния успех с 2:0

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев определи днешния успех с 2:0
Коментари Харесай

Хубчев: Най-сладката победа, откакто съм в Левски

Наставникът на Левски Петър Хубчев дефинира днешния триумф с 2:0 над Царско село като " най-сладката победа ", откогато той управлява " сините ". Специалистът приказва и по други значими тематики, свързани с тима.
 Царско село - Левски @@@
" За мен това е най-сладката победа, откогато съм в Левски. Постигната най-трудно и с най-вече предпочитание. Не се заблуждаваме. Бяхме тимът, който искаше доста повече успеха. Имаме проблеми при завършването на офанзивите. Когато топката върви по-бързо, нашата игра се получава. Познавам сносно момчетата. Умората играе ужасно огромна роля при някои момчета. Точно това чакахме. Кой не е дал борба против Левски? Трябва да сме подготвени за това нещо ".  Царско село - Левски @@@
" Между три и четири седмици Тиам няма да бъде разполагаем. При Костов казусът би трябвало да се реши генерално. За него не може да кажем какъв брой време ще отсъства. Не се получиха доста от нещата. И Робърта, и Мазурек са от напълно скоро в тима. Това беше първи мач за единия като титуляр. Трябва им време на тези момчета. Не знам дали знаят, че в Левски няма кой да им го даде. Трябва да намерим заместител на Мариани. Всеки би трябвало да дава малко повече ".
efbet Лига 4 кръг, понеделник 5 август  Царско село 0:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР