Наставникът на Левски Петър Хубчев е на мнение, че единствено

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев е на мнение, че единствено
Коментари Харесай

Хубчев: Само прекрасният гол раздели двата отбора

Наставникът на Левски Петър Хубчев е на мнение, че само прелестният гол на Каули Оливейра е разделил отбора му от Лудогорец в днешния мач, приключил с триумф за " орлите " с 1:0. Специалистът остана удовлетворен от играта на " сините " макар загубата.

" Само прелестният гол раздели двата тима. Мисля, че се представихме сносно. Винаги може да е по-добре. Сещам се за доста неща, които можеше да създадем по-добре. Аз съм повече от удовлетворен от битката, която показахме. Чисто футболно не бяхме толкоз зле. Гениално осъществяване. Разбира се, че е напълно друго да се играе формален мач след толкоз дълга пауза. Не разполагаме с огромен кадър. Трябва да компенсираме това с повече предпочитание. Надявам се, че ще успеем ".

" Интересува ни идващият мач. Нямаме забележки от морална позиция. Знам в какво положение са половината момчета и какво мислят. Със сигурност огромно име като Наско Сираков ще докара до смяна на обстановката. Разговаряли сме доста пъти с него ". efbet Лига 25 кръг, петък 5 юни  Левски 0:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР