Наставникът на Левски - Николай Костов, ще има една въпросителна

...
Наставникът на Левски - Николай Костов, ще има една въпросителна
Коментари Харесай

Николай Костов умува върху защитата преди Крумовград

Наставникът на Левски - Николай Костов, ще има една въпросителна по отношение на състава си за идния мач с Крумовград. „ Сините “ одобряват на стадион „ Виваком Арена - Георги Аспарухов “ новака в елита в неделя от 15:15 часа.

Треньорът на столичани умува на кого да заложи в центъра на отбраната до Хосе Кордоба. По всяка възможност това ще е Келиан ван дер Каап, само че не е изключено титулярно място да заеме и Кристиан Димитров. В другите зони на терена 60-годишният експерт няма проблем с решението си. Под рамката ще застане Пламен Андреев, а отдясно и отляво на отбраната ще са Патрик-Габриел Галчев и завръщащият се след наказване Вандерсон Цунами. В сърцето на халфовата линия ще си партнират Асен Митков и Карлос Охене, до момента в който по крилата ще нападат Марин Петков и Фабио Лима. В нахлуване още веднъж ще работят Рикардиньо и Джавад Ел Джемили. Вторият е с по-свободни функционалности и е нагърбен със задачата да взаимодейства интензивно с играчите зад него.

Николай Костов възнамерява да даде повече време и на един от новите – Патрик Мислович. Словакът демонстрира добър взор и комбинативност, като даже асистира за красивото попадение на Фабио Лима против Хебър в понеделник. 22-годишният футболист е оставил отлични усещания и по време на тренировките.

Голяма възможност има и при удобно развиване на мача с Крумовград в игра да се появи и Билал Бари, който не е играл в формален мач от 5 септември 2022-а година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР