Наставникът на Левски - Николай Костов, нямаше как да не

...
Наставникът на Левски - Николай Костов, нямаше как да не
Коментари Харесай

Николай Костов: Това е денят на Левски! Айнтрахт ще бъде много добър тест

Наставникът на Левски - Николай Костов, нямаше по какъв начин да не бъде благополучен след трагичната победа с 2:1 против Апоел Беер Шева, който прати „ сините “ на плейоф за групите на Лигата на конференциите. Там ги чака представителят на Бундеслигата - Айнтрахт Франкфурт.

Опитният експерт съобщи, че това е денят на Левски, а против „ орлите “ българският отбор има своите шансове и не трябва да бъде зачеркван.

„ Много е сладка успеха, в този момент е моментът да поздравя нашите последователи, които от първата до последната минута бяха 12-ия ни състезател. Поздравявам футболистите, играха много мъдро в този мач. Стана подобен мач, какъвто го чакахме. Противникът не е за подценяване. Не чакахме да победим последната минута, само че мачът се разви по този начин. Не успяхме да запазим гола преднина. Щастливи сме, че победихме. Това е денят на Левски “, сподели Костов.

„ Отслабнахме в средата на трена. Изтощиха се футболистите и трябваше да отстъпим, да играем на резултат, а не авантюрно “, продължи експертът. 

„ Роналдо беше подготвен за промяна. Ние направихме промяна с Уелтон, който получи крампи. Като че ли Бог гледа от горната страна и оказва помощ “.

„ Неслучайно отложихме мача с Пирин, с цел да си отдъхнат играчите. Апоел също се изтощиха. Последните минути колкото да вървяха. Затова си наложихме волята. Нашият млад тим устоя по-добре на физика “.

„ Невероятна конюнктура сътвориха почитателите. Даже голът на Роналдо е премия за тях. Тази победа не е единствено на нашите футболисти,ами и на нашите последователи “.

„ Няма по какъв начин да приказвам занапред по какъв начин ще изглеждаме против Айнтрахт. Въпросът е, че достигнахме дотук. Това ще е доста добър тест за нашия тим. Имаме си своите шансове, не би трябвало да ги зачертаваме. Надявам се на добра игра и добър резултат. Важното е нашите футболисти да се възстановят “, сподели още Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР