Наставникът на Левски Георги Тодоров сподели, че ще направи три

...
Наставникът на Левски Георги Тодоров сподели, че ще направи три
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Ще правим промени за мача с Лудогорец

Наставникът на Левски Георги Тодоров показа, че ще направи три промени в главния си състав за идния мач с Лудогорец в Първа лига. Специалистът на „ Георги Аспарухов” показа, че ще има рокади в състава, предвид на някои контузии в хода на подготвителната седмица, а също по този начин и на насъбраните картони от главните футболисти. Причината е, че идва края на сезона, както и идния мач с ЦСКА през седмицата.

„ Сините” гостуват на седемкратния първенец на България в събота (18-и май), а мачът на „ Лудогорец Арена” можете да гледате онлайн по DIEMA SPORT , както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA от 18,00 часа. Сайтът GONG.BG ще следи всичко забавно в Разград за вас с текст и богато видеосъдържание.

„ Бих споделил, че положението на тима е положително. Има леки проблеми при някои футболисти и ще се наложи да създадем някои промени за Лудогорец. Наистина през седмицата станаха леки травми на двама индивида в отбора. С оглед на това, че е и края на сезона и имаме хора с насъбрани картони, ще би трябвало да изкараме до края и ще вършим промени. Иван Горанов и Хали Тиам са футболисти с картони, само че се надявам други хора да не си изкарват глупави такива. Имаме проблем в този съставен елемент, а това са съществени футболисти”, започва Георги Тодоров.

„ Първо желая да благопожелавам на Петър Хучбев поста в Левски и да му пожелая триумф. Новините към него се тиражират от 50 дни насам. Досега не съм прочел от него, че ще освобождава някои от играчите в отбора, само че това може да им сътвори прочут дискомфорт. Новината се одобри обикновено, тренира се доста добре и се надявам да създадем добър мач против Лудогорец. С положителната си игра би трябвало да покажат максимума, с цел да може Хубчев да си направи изводите за футболисти през идващия сезон”, подчертава треньорът на „ сините”. „ Такъв човек като него е необходим за Левски, само че се надявам и резултатите да го покрият. Дано да успее, защото ще е добре за нашия клуб”.

„ Аз не считам, че мачът с Лудогорец не е значим за сметка на този с ЦСКА. Ще има три промени в състава, като се надявам да няма травми и нови санкции, с цел да може да бъдем идващият мач на равнище. Той е след единствено три дни. Знаете какъв мач е това за нашия клуб (бел.ред: против ЦСКА)”, разяснява Тодоров.

„ Лудогорец дълги години е хегемон в нашето състезание и играе доста добър футбол. Последната година не е по този начин, само че не бих коментирал аргументите за този спад, те си ги знаят най-добре. Отдава ни се опция да изиграем добър мач и да търсим победата”, продължи той.

„ Аз се веселя за повиквателната на Станислав Иванов. Това е подобен тласък за него и за школата на Левски. Поздравявам Красимир Балъков за това решение и да оправдае доверието Иванов, защото е значимо за всички юноши в школата на Левски”, приключи Георги Тодоров.

Иначе Левски заема третото място във краткотрайното класиране в Първа лига и има 65 пункта, четири зад втория ЦСКА (69) и седем зад водача Лудогорец (72).

 Класиране Група А Първа лига
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР