Наставникът на Левски Георги Тодоров е на мнение, че умората

...
Наставникът на Левски Георги Тодоров е на мнение, че умората
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Имахме късмет! Можеше да допуснем още голове

Наставникът на Левски Георги Тодоров е на мнение, че умората е попречила на отбора му да завоюва днешното дерби с ЦСКА-София, приключило наедно 3:3. Специалистът не бе удовлетворен от това по какъв начин тимът му е влезнал в мача – без експанзия.

" Радвам се, че стана атрактивен мач за хората, които пристигнаха на стадиона. Имахме своите плюсове и минуси. Трябва да призная, че тимът на ЦСКА стоеше по-добре физически. Не виждам по какъв начин ще се оправим до края. Това ще бъде един от проблемите до края на сезона. Тромави и мудни сме. Започнахме мача без експанзия ".

" Имахме шанс. Можехме да инкасираме още най-малко два гола. Груби неточности в нашия тим. Радвам се, че успяхме да обърнем дуела. За третия гол можехме да създадем контраофанзива, само че видяхте Иван Горанов. Една от аргументите е умората. Не считам, че има живец в тима. До огромна степен нещата ги промени Симеон Славчев. Това, което виждам обаче, не е доста успокояващо.
Всеки би трябвало да си пази мястото. Независимо дали е българин, или е чужденец ".

" Локомотив (Пд)? Човек се надява, до момента в който е жив. Всичко се случва. Както виждате, два мача поред означаваме по три гола. Винаги съм бил оптимист, само че обстановката не е доста лека ". efbet Лига 27 кръг, събота 20 юни  ЦСКА-София 3:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР