Наставникът на Левски - Елин Топузаков, остана доволен от представянето

...
Наставникът на Левски - Елин Топузаков, остана доволен от представянето
Коментари Харесай

Топчо: Не отстъпихме по нищо на Лудогорец, момчета играха, както подобава за Левски

Наставникът на Левски - Елин Топузаков, остана удовлетворен от представянето на младите футолисти, на които заложи против Лудогорец, въпреки загубата с 2:3 от първенеца в Разград. 

„ Доста удовлетворен съм от това, което показахме на терена. Не отстъпвахме по нищо в игрови аспект от Лудогорец “, показа Топузаков.

„ Всичко, което беше като план и да бъде детайл като изненада за Лудогоец, мисля, че момчетата се показаха по най-хубавия метод. Бъдещето е пред младите и те го демонстрираха “, добави той.

„ В началото играхме с трима централни бранители, на полувремето направихме промяна и заиграхме с четирима. Мисля, че се представихме добре и в много огромна част от времето бяхме равни на Лудогорец. В началните минути на второто полувреме имахме и превъзходство, когато вкарахме и гол. “

„ Сонко Сундберг имаше мускулен проблем през седмицата. Нормално беше да не рискуваме “, продължи наставникът на „ сините “.

„ Рикардиньо имаше проблем откъм гърба в бедрото и в последния миг останахме без него за гостуването в Разград, Надявам се да бъде подготвен за идващия мач. “

„ За мен няма запаси, разгадавам на всички от тях. Всеки един от тях отбрани името си. Мога да разгадавам на всеки един, който е в съблекалнята на Левски. “

„ В игрови проект съм удовлетворен от всички. Това, което искахме като жанр на игра, нямаше никакво терзание, даже и от младите ни играчи “, добави Топчо.

„ Всеки един мач е супер значим за Левски. Въпросът е кой е в най-хубаво положение и в най-хубава форма. Ние изглеждахме много рисково и против Лудогорец. “

„ С представянето на терена през днешния ден и с головете, които вкарахме на Лудогорец няма никакво подозрение. Левски постоянно играе за себе си “, сподели още Топузаков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР