Наставникът на Левски Елин Топузаков остана доволен от представянето на

...
Наставникът на Левски Елин Топузаков остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Елин Топузаков: За мен Левски изглежда много добре

Наставникът на Левски Елин Топузаков остана удовлетворен от представянето на своя отбор при успеха с 2:0 над Септември.

„ Трябва да поздравя футболистите, тактически играха доста добре и в двете етапи. МОжехме доста по-рано да успокоим мача и да вкараме втори гол. Една обстановка, и в кръга на шегата, видяхме, че можем и с 10 души да запазим суха мрежа. Доволен съм от всички. Те направиха това, което трябваше - да победим ”, показа Топузаков.

„ Във футбола всяка една обстановка може да преобърне мача. Нормално бе да имаме някакво терзание, че оставаме с човек по-малко. След смяната на постройката и влизането на запасите, не допуснахме безредни центрирания пред нашата врата. За мен Левски наподобява доста добре. Далеч съм от мисълта да поправям нещо в играта ”, добави той

В такива мачове, всичко друго с изключение на успеха щеше да бъде неуспех и нямаше да се одобри от нашата аудитория, още повече точно на годишнината на Георги Аспарухов.

Всеки един футболист липсва, още повече Анди Краев и Анди Кръстев. Сега се отваря късмет за новите футболисти, които ще влязат на техните места. Сметки не си вършим, само че ще се опитаме да спечелим оптимален брой точки. Има плейофи с равностойни тимове, там всеки ще губи точки. Така че каквото си заслужим, там ще бъдем в крайното класирането ”, приключи Елин Топузаков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР