Наставникът на Левски Елин Топузаков обяви, че все още не

...
Наставникът на Левски Елин Топузаков обяви, че все още не
Коментари Харесай

Топузаков: Ще говорим с ръководството и то да реши, бъдещето ми не е толкова важно

Наставникът на Левски Елин Топузаков разгласи, че към момента не знае дали ще остане отпред на клуба и след края на сезона. Към този миг за нов ментор на “сините ” се спрягат редица сръбски и испански имена, а за любимец се счита Саво Милошевич. Въпреки това на днешната си конференция преди турнирния мач с Черно море Топузаков сподели, че бъдещето му не е толкоз значимо, само че след края на сезона ще приказва с управлението, което ще реши по какъв начин да действа.

“Разчитаме доста на нашите последователи, които ни дават страшна мотивация и сили за нашата игра като цяло. Срещу Черно море ще бъдат 12-ият ни състезател, с цел да реализираме на следващия ден тази победа, която желаеме. Моето бъдеще не е толкоз значимо. Важно е да се класираме в Европа, тъй като е значимо за финансите на клуба. Естествено ще приказваме с управлението след рисковата обстановка с напускането на Мъри. Тогава към този момент управлението ще вземе решение.

Едва ли бих отличил някого от Черно море, тъй като не са двама или тирма, а много повече. Сериозен тим. Илиян Илиев е построил жанр, който им носи триумф. Респект към Черно море, ние сме по-класни като характерности и тим, само че би трябвало да го покажем на терена, а не на приказки. Няма да е елементарно. Усещаме се много с футболистите и те посвикнаха с дребните нови елементи, които вкарахме в играта. Виждам го този пламък, уповавам се да го видя и в утрешния мач ”, обясни Топузаков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР