Наставникът на Левски Елин Топузаков обяви, че “сините продължават да

...
Наставникът на Левски Елин Топузаков обяви, че “сините продължават да
Коментари Харесай

Топчо: Ботев е сред петте най-добри у нас

Наставникът на Левски Елин Топузаков разгласи, че “сините ” не престават да имат проблеми с контузени и невъзстановени състезатели. Треньорът на “сините ” е безапелационен, че идващият им противник - Ботев (Пловдив), е един от петте топ тима на България, само че утрешната атмосфера на " Колежа " против “канарчетата ” би трябвало да подтиква неговите състезатели.

Също по този начин Топузаков добави, че към момента съжалява за изпуснатата победа против ЦСКА, когато " тимът му изпусна дузпа в последната минута и срещата приключи 0:0.

“Имаме проблеми. Те са познатите - Илиян Стефанов и Кристиян Димитров упражняват с тима, само че не на цялостни обороти. Ще преценим в чавсовете до мача дали въобще ще вземат присъединяване в мача. Кордоба пропуща срещата, би трябвало му време за тренировки и да си върне кондицията.

Двата тима ще бъдат пределно мобилизирани. Футболен празник на цялостен стадион рядко се случва на футболен стадион в България. Амбицията в съперника е разбираема, ние би трябвало да отговорим на същата експанзия и на борбата.

Ако се върнем седмица обратно, съжаляваме, че изпуснахме успеха против ЦСКА във Вечното дерби в последната минута. Можехме да победим в последната минута, само че това се случи против Берое.

Всеки футболист в Левски знае, че би трябвало да играе за победа. Зависим от развиването в шампионата за Купата, само че би трябвало да трупаме точки и да получим това, което сме заслужили.

Наясно съм със състава. Не мисля, че треньор би трябвало да има съмнения до самия мач. Не би трябвало да позволяваме голове, това е константа, която ни носи триумф. В предни позиции стигаме до състояние или полуположение и ни липсва последния пас или удар. Трябва да бъдем по-непредсказуеми и да се възползваме от офанзивите.

Когато става дума за финанси, не е в моя сектор и не желая да разясня този въпрос. Концентрирал съм се върху спортно-техническите параметри.

Ботев е един от петте топ тима в България - с обичаи и огромна маса. Феновете им могат да им основат огромна поддръжка. Това би трябвало да ни подтиква и да покажем лицето, което всеки един от Левски желае да вижда. Ботев - Левски през годините постоянно е бил основен мач. Все отново им приляга да открият новия си стадион против Левски ”, сподели Топузаков във връзка утрешното публично разкриване на новия стадион “Христо Ботев ”, където ще участват 18 000 фенове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР