Наставникът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след победата

...
Наставникът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след победата
Коментари Харесай

Топузаков: Футболистите показаха, че заслужават, радвам се, че свършихме работа

Наставникът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след успеха на своя отбор над Арда. “Сините ” надделяха своя съперник на “Герена ” с 2:0 и си подсигурява място в европейските шампионати. Топузаков призна, че е останал удовлетворен от успеха, само че съобщи, че към момента няма изясненост за бъдещето си.
 Уелтон прати Левски в Европа! Уелтон прати Левски в Европа!
“Мисля, че чисто игрово и в двете етапи превъзхождахме. Доста основани положения първоначално, които изпуснахме с лека ръка. След първия гол обаче играхме по-освободено, бяхме по-добри във всяко едно отношение. Така че напълно заслугата е на футболистите. Те си свършиха съвършено работата.

В последна сметка футболистите демонстрираха, че заслужават. Дори и през бараж и два несполучливи предишни мача те имат качеството да са футболисти на Левски и да продължат развиването. Доволен съм освен от това, че победихме, само че и като тактическа дисциплинираност, експанзия, единоборства.
6  Левски: Арда
Беше значимо за Левски като клуб и за този тим да има европейски изход, с цел да покаже качествата си. От друга страна финансова помощ за клуба. Ние през сезона, в случай че създадем ретроспекция, изпуснахме много точки и от един миг нямаше по какъв начин да се борим за по-добро място. Каквото си заслужихме, това постигнахме в края на сезона.

Бил съм няколко пъти в тази обстановка. Ще го потвърдя пред цяла синя България - аз съм рожба и дете на Левски. Ще се отзова във всеки един миг, веселя се, че свършихме работа, това беше задачата.

Няма какво да ви споделя за моето бъдеще. Нека управлението да реши и реши. В идващите дни ще има диалози и изясненост ”, съобщи Топузаков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР