Наставникът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след победата

...
Наставникът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след победата
Коментари Харесай

Топузаков: Доволен съм, ако бяхме по-точни, можеше да набъбне резултатът

Наставникът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след успеха на своя отбор над Локомотив (Пд). “Сините ” се постановиха с 3:0, а наставникът остана удовлетворен от триумфа на своите футболисти.
 Левски наказа грешките на Локомотив (Пловдив) и приближи третото място Левски наказа грешките на Локомотив (Пловдив) и приближи третото място
“Доволен съм, освен от резултата, само че и от показаното. Ако бяхме по-точни, можеше и да набъбне резултатът, само че като тактическа дисциплинираност и вложение съм удовлетворен. Дори и в отбраната не се сещам да сме позволили напрежение. Мисля, че заслужавахме успеха и я завоювахме. Предходния мач не влязохме по същия метод. Важното бе футболистите да покажат от първата минута, че желаят да завоюват. Поведението на тима показваше, че през днешния ден ние желаеме повече успеха и знаем по какъв начин да я реализираме

Нямах терзания, казвал съм го и преди, че всеки един футболист би трябвало да е подготвен да помогне на тима. Кристиан, който е бил и национал, не мисля, че мога да имам терзания за него. Патрик много мачове има като десен бек, просто и на него му липсва игрова процедура, само че съм удовлетворен от тяхното показване.

Мисля, че заслужавахме оня дуел най-малкото да не го загубим. Важното беше през днешния ден и значимо какво ще е идната седмица. Това е една дребна стъпка към нашата цел - класиране в Европа.

За нас всеки мач е значим. Всеки от първата шестица ще губи точки и то се случва. Не си вършим сметки. Каквото си заслужим, там ще бъдем и в края на класирането ”, съобщи Топузаков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР