Наставникът на Левски Елин Топузаков бе доволен от представянето на

...
Наставникът на Левски Елин Топузаков бе доволен от представянето на
Коментари Харесай

Топузаков: Тези момчета играха, както подобава за Левски

Наставникът на Левски Елин Топузаков бе удовлетворен от представянето на отбора, макар загубата с 2:3 от Лудогорец. Специалистът е на мнение, че младите футболисти са посочил игра, която прилича на “сините ”, а отборъте посочил, че играе за себе си.
 Резервите и юношите на Левски се озъбиха на Лудогорец, само че Резервите и юношите на Левски се озъбиха на Лудогорец, само че " орлите " още веднъж държат ориста на купата в ръцете си
“Мисля, че съм много удовлетворен от това, което показахме на терена. Не отстъпвахме на игровия аспект на Лудогорец. Всичко, което беше като план с младите момчета за детайл на изненада, мисля че се получи. Само почит са играчите. Мисля, че се представихме добре и в огромна част от времето на мача бяхме равни на Лудогорец, а на моменти мисля, че имахме и предимство ”, сподели Топузаков.
1  Лудогорец: Левски
“Сонко имаше мускулен проблем през седмицата и по тази причина не искахме да го рискуваме в допълнение. Рикардиньо имаше мускулен проблем, уповавам се да е добре за мача с ЦСКА. В края на сезона става по-тежко. Другите имат леки болежки. В игрови проект съм удовлетворен от всички, нямаше обезпокоени от никого и играха със самочувствие, което прилича на Левски. Дори и с най-младите мисля, че изглеждахме рисково. Мисля, че няма никакво подозрение, че Левски играе за себе си ”, съобщи още Топузаков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР