Наставникът на Левски Делио Роси сподели очакванията си за предстоящия

...
Наставникът на Левски Делио Роси сподели очакванията си за предстоящия
Коментари Харесай

Делио Роси: Имам идея в главата как да играем с ЦСКА

Наставникът на Левски Делио Роси показа упованията си за идния мач с ЦСКА за шампионата. Италианецът твърди, че към този момент има някаква концепция по какъв начин да излезе против този съответен противник, само че е прекомерно рано да я разкрие.

"Мачът с ЦСКА в никакъв случай не си наподобява с другите дуели. Такъв мач постоянно е значим, без значение дали е за шампионата, или за Купата, още повече, че той е част от плейофите в Първа лига ", показа Роси в ефира на предаването "Преди кръга " по DIEMA SPORT и продължи с упованията си.

"Да, победихме ЦСКА в първия полуфинал, само че в случай че гледаме цифрите, нашето показване не е доста положително. Но като тим стоим добре и това си пролича в полуфинала за Купата с този противник, както и против Лудогорец ", добави именитият експерт и показа какво може да се чака от борбата в сряда.

"В този мач ние би трябвало да сме един Левски, който играе солидно. Едва втори ден сме след предходния ни мач против Лудогорец и е малко рано да приказвам за тактичност. Имам в главата си някаква концепция, само че би трябвало да видя какво е положението на футболистите, които играят по-често, тъй че е рано да се каже с какъв състав ще излезем и каква ще е тактиката ", приключи Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР