Наставникът на Левски - Делио Роси смята, че отборът му

...
Наставникът на Левски - Делио Роси смята, че отборът му
Коментари Харесай

Делио Роси: Левски може да играе и по-офанзивно, трябват ни качествени попълнения

Наставникът на Левски - Делио Роси счита, че тимът му закономерно продължава в идната фаза за Купата на България.

Италианецът счита, че постоянно има както да се усъвършенства в неговия тим, като посочи обстоятелството, че " синята " защита е позволила минимум попадения в шампионата. " Пророка от Римини " добави, че левскарите могат да играят и по-нападателно, само че за това, трябвало да има нужната основа.

" Всеки мач е друг, не трябва да съпоставяме двата дуела с Дунав. Направихме мощно първо полувреме и закономерно продължаваме в идващия кръг. В полуфиналната фаза няма по какъв начин да има любимец. Който и да не си падне, ще се надигнем против него. Винаги има какво да се усъвършенства. Взех този тим в придвижване и виждате, че сме с най-хубавата отбрана в шампионата. Има още какво да подобряваме обаче ", сподели Делио Роси.

" Разбира се, че можем да играем по-нападателно, само че би трябвало да имаме основа. Трябва да играем проведено и да сме компактни като тим. През зимната пауза ще работим върху офанзивата. Не може да приказваме за изтичащите контракти. Следва пауза в шампионата. Искам да запазя гръбнака на тима. Проблемът не е в броя играчи, които ще имаме, а тяхното качество. Трябва да притеглим качествени футболисти, които да вдигнат равнището на Левски ", добави експертът ".

 Левски отстрани Дунав и е на полуфинал за Купата на България
Левски преплува Дунава без напрежение, " сините " на полуфинал за Купата на България

Мапуку и Кабрал наказаха трагичната защита на " драконите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР