Наставникът на Левски Делио Роси обяви след победата на неговия

...
Наставникът на Левски Делио Роси обяви след победата на неговия
Коментари Харесай

Делио Роси разкри причината за защитната игра и отсече: Няма фаворит за Купата

Наставникът на Левски Делио Роси разгласи след успеха на неговия тим с 2:0 над Дунав в 1/4-финален мач от шампионата за Купата, който се игра в Русе, че в идващия стадий на конкуренцията няма изявен любимец.

Всеки мач е друг единствено по себе си. Радвам се, че се класирахме на полуфинал. Направихме мощно първо полувреме, не допуснахме състояние пред нашата врата. Относно полуфиналите ще забележим жребия. Нямам желания, нито пък има фаворит”, разяснява италианският експерт, който обясни за какво сините не играят по-нападателно.

“Винаги има какво да се усъвършенства. Взех тима в придвижване, подсилихме отбраната. Имаме вид нападатели, които на моменти отсъстват от мача. Поради тази причина би трябвало да изградя състав, който да е постоянен в тези паузи, в които те се изключват.Трябва да изградим основа, на която да стъпим. Ще работим през зимната пауза.

Казал съм на шефовете още преди три месеца какви играчи желая да притеглим. Проблемът не е в количеството, а в качеството”, добави Делио Роси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР