Наставникът на Левски Делио Роси обяви, че срещу ЦСКА-София не

...
Наставникът на Левски Делио Роси обяви, че срещу ЦСКА-София не
Коментари Харесай

Делио Роси: Играхме без 10-12 човека, Левски заслужава да се класира за Европа

Наставникът на Левски Делио Роси разгласи, че против ЦСКА-София не е могъл да употребява цели 10-12 контузени и осъдени съществени футболисти. Италианецът пусна доста млади момчета от школата, след срещата, която сините изгубиха с 2:3, ги похвали за желанието и ентусиазма, само че добави, че към момента не са подготвени за равнището на Първа лига.

“Имахме 10-12 контузени и осъдени. Младите играха с огромно предпочитание и възторг, само че нямат опит. Не може да ти вкарат на контраофанзива три минути преди края. Момчетата играха с възторг, само че към момента не са подготвени за това ниво”, сподели Роси, след което добави, че към момента не мисли за присъединяване на Левски в евротурнирите.

“Не може да се разсъждава в дълъг интервал, а мач за мач. Защото в последно време ни се случват неприятни неща - имаме доста контузени и осъдени. Сега имаме мач с Верея, би трябвало да си осигурим баража и след това ще забележим.

Трябваше към този момент да сме се класирали за баража. По метода, по който играе Левски, заслужава да се класира за Европа.

Не съм желаел в никакъв случай да се играе в отбрана. Ако някой си мисли, че играе нападателно като хвърли доста хора в предни позиции, това не е футбол. Аз съм за уравновесена игра”, разяснява италианският експерт.

фотография: Sportal.bg Първа лига 9 кръг, вторник 15 май  Левски 2:3краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР