Наставникът на Левски Делио Роси обясни защо Нашименто, а не

...
Наставникът на Левски Делио Роси обясни защо Нашименто, а не
Коментари Харесай

Делио Роси обясни защо Нашименто, а не Прохазка би фаталната дузпа в 94-ата минута

Наставникът на Левски Делио Роси изясни за какво Нашименто, а не щатният реализатор на дузпи Роман Прохазка, извърши 11-метровия углавен удар, който бе изтърван в 94-ата минута. Италианецът сподели и за отсъствието на Станислав Костов, който се оказа, че няма контузия.

“След първите 5 минути трябваше да водим с 2:0. Изпуснахме невероятни положения. След това те се затвориха, а ние губехме темп.

Второто полувреме стана тази нелепа неточност на Кръстев и мачът стана сложен. Успяхме да се върнем, играхме нелошо, само че не стигнахме до успеха.

Грешки се вършат постоянно, никой не е застрахован. Нито вардя, нито удрям дузпи и нищо не мога да направя. Съотборниците им обаче пробваха да компенсират техните неточности. Трябва малко повече централизация. Но когато създаваш положения, рано или късно ще започнеш да ги вкарваш”, сподели Роси, след което обясни за какво е дал на Нашименто да бие дузпа.

“Нашименто е дузпаджия. Отборът, от който го взехме, изпълняваше дузпите. Всеки може да сгреши”, добави италианецът, след което обясни и за отсъствието на Костов.

“Костов беше много изтощен. Имам трима централни нападатели и трябваше да ги видя. Ривалдиньо има потребност да играе, тъй като не е подготвен. Знам какво може Костов, само че когато играем през три дни, би трябвало да знам и другите какво могат”, приключи Делио Роси.

фотография: Марин Маринов, Sportal.bg Първа лига 25 кръг, неделя 11 март  Левски 1:1краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР