Наставникът на Левски Делио Роси не даде категоричен отговор дали

...
Наставникът на Левски Делио Роси не даде категоричен отговор дали
Коментари Харесай

Делио Роси: Ще говорим с ръководството и ще видим дали ще продължа предизвикателството

Наставникът на Левски Делио Роси не даде безапелационен отговор дали остава отпред на сините и през идващия сезон. Днес отборът му победи с 4:1 Черно море в бараж за Лига Европа, а след него италианецът съобщи, че футболистите му заслужават да останат на “Герена”, без значение дали той ще води тима.

“Бяхме по-добри като се изключи пет минути, в които изпуснахме нещата. Странно ми се вижда 10-ият да има право да взе участие на бараж за Европа, само че такива са разпоредбите. Заслужаваме да играем в Европа. След Купата ни беше мъчно, само че съм благополучен, че постигнахме нашата цел - да се класираме за евротурнирите. Доволен съм, само че би трябвало да работим, с цел да настигнем двата тима, които са преди нас.

Трябваше ни време да заиграем офанзивния футбол, който аз желая. Тук доста се приказва за нападателен футбол, само че да пуснеш 10 индивида в офанзива не по този начин, както аз виждам нещата”, сподели Роси, след което разяснява своето бъдеще.

“Ще приказваме с управлението и ще забележим дали ще продължа предизвикването. Този мач бе значим най-много поради футболистите. Два тима са преди нас и очевидно са били по-добри. Съжаляваме, че не спечелихме Купата. Независимо дали ще съм аз или някой различен, футболистите заслужават да останат. Не ме интересува какво приказват другите - ходя по моя път и по метода, по който работя” обясни Роси. фотография: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР