Наставникът на Левски Делио Роси беше доволен от победата над

...
Наставникът на Левски Делио Роси беше доволен от победата над
Коментари Харесай

Делио Роси: Трябва да решаваме рано такива мачове

Наставникът на Левски Делио Роси беше удовлетворен от успеха над Етър с 1:0, само че е на мнение, че "сините " е трябвало да отбележат и второ попадение, с цел да могат да сложат точка на разногласието надалеч преди последния съдийски сигнал.

"Един мач, в който открихме резултата рано. Не беше елементарен, това са мачове, в които би трябвало да вкараме и второ попадение допустимо най-рано, с цел да затваряме борбите в по-ранен стадий от тях ", съобщи Роси пред DIEMA SPORT.

"Имахме благоприятни условия при трима на един, трима на двама, в които в случай че бяхме малко по-концентрирани в последния пас, можехме да вкараме доста повече попадения и доста по-рано в дуела ", показа италианецът и приказва за нужните фигури в селекцията.

"Според мен не ни би трябвало човек, който просто да вкарва голове, а човек, който да основава опциите, с цел да се разписваме по-често ", показа експертът и приказва за травмата на Габриел Обертан, който беше заменен минутка преди края.

"Трябва да забележим дали първо аз ще пусна Обертан в идващия мач, а не толкоз дали е контузен ", съобщи Делио Роси и разяснява сравнението си с положителните резултати на италианските треньори по Европа.

"Надявам се да вървим по пътя за купата. Аз дадох единствено като образец, че италианската треньорска школа се оправя добре в Европа, уповавам се това да продължи и в Левски. Точките, които спечелихме са тези, които заслужавахме, само че несъмнено имаме какво да почистваме в играта си ", съобщи Роси и отхвърли да разяснява идващия мач с ЦСКА.

"Като всеки един мач, ще мислим за идващия след среднощ за него. Имах концепция единствено за днешния мач, от понеделник ще мисля за мача с ЦСКА ", показа италианският експерт и се спря малко на леката задявка с Жерсон Кабрал през седмицата.

"Нямам проблем с Жерсон Кабрал, нека това да са ни проблемите ", приключи с усмивка Делио Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР