Наставникът на Левски Делио Роси бе доволен от успеха с

...
Наставникът на Левски Делио Роси бе доволен от успеха с
Коментари Харесай

Делио Роси за играта на новия централен нападател: Горе-долу

Наставникът на Левски Делио Роси бе удовлетворен от триумфа с 4:0 като посетител на Дунав в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Италианецът счита, че триумфът е заслуга на целия тим, само че и разяснява представянето на някои обособени футболисти. “Горе-долу” бе оценката за играта на Антонио Вутов като централен нападател, до момента в който Жуниор Мапуку се е справил добре по лявото крило.

“Двата тима опитваха да се надлъгват при започване на мача. След като отбелязахме гол, мачът стана по-лесен за нас. Отношението на тима като цяло е с съществена заслуга за триумфа. Ние не излизаме да играем защитно, само че от време на време по този начин се получава. Критиките са част от играта - би трябвало да ги приемем. В някои от предните мачове също можеше да вкараме повече, само че нямахме късмет. Представянето на Вутов като централен нападател? Горе долу. Жуниор Мапуку избира да играе в по-широк периметър, само че с цел да бъдеш на крилото се изискват някои специфики. Днес съгласно мен се оправи добре”, сподели Роси.

Наставникът на " сините " отговори сбито на въпроса дали звездата на отбора Габриел Обертан ще остане в отбора след Нова година. Италианецът сподели, че този въпрос не би трябвало да се задава на него, а да бъде насочен към управлението.

“Не мога да разясня дали Габриел ще остане при нас за пролетния дял. Този въпрос би трябвало да бъде заложен на ръковдството, а не на мен”, изясни Роси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР