Наставникът на коментира загубата на своя тим от в мач

...
Наставникът на коментира загубата на своя тим от в мач
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Като новаци ли ще ни третират съдиите?!

Наставникът на разяснява загубата на своя отбор от в мач от седмия кръг на efbet Лига. " Сините " отстъпиха с 1:2 като посетители, а Тодоров разкритикува съдийството в мача.

" Допуснахме доста неточности в отбрана. След 2:0 стана тежко. Малко нещастно развиване на мача. Видяхте, чиста дузпа в наша употребява при 1:0. Тогава можеше нещата да са разнообразни. Един подобен гол щеше да промени държанието на нашите момчета, само че това е. Опитахме се да се върнем в мача, само че имахме много грешки в нахлуване. Не успяхме да се спасим от загуба. Ние сме с три победи, само че не сме построени като тим. Трябва да мине време, с цел да се изградим.

Контузията на Ради Цонев повлия доста на мача. Остана единствено Боби, който демонстрираше настъпателност в средата на терена. За страдание резултатът е този, който е. Доста груби влизания имаше, травмата на Ради не е доста лека. Тепърва следва да се разбере каква тъкмо е.

Имаше чист червен картон на съперника с номер 13, а го демонстрираха на различен състезател. Ако ще ни третират като новаци, скърбя. Едно и също е държанието на съдиите по отношение на нас, откогато съм се върнал. Четвъртият арбитър му сподели на основния, че бърка на кого демонстрира картона, само че все пак го демонстрираха на неверния човек.

Основно би трябвало да работим за изчистването на тези неточности, върху това нестабилно започване на мача на някои футболисти. На 22 години към този момент не са толкоз млади, би трябвало да носят отговорност. Постоянство би трябвало, само че то се гради с време. Момчетата направиха всичко допустимо, само че не беше задоволително ". efbet Лига 7 кръг, събота 26 септември  Ботев (Пловдив) 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР