Наставникът на Карло Анчелоти обяви подкрепата си за създаването на

...
Наставникът на Карло Анчелоти обяви подкрепата си за създаването на
Коментари Харесай

Анчелоти намекна за сериозни намерения на Флорентино Перес

Наставникът на Карло Анчелоти разгласи поддръжката си за основаването на Европейска Суперлига. Според италианеца футболът се нуждае от промени. Анчелоти обаче не пожела да разяснява бъдещи прехвърляния на Ерлинг Холанд или Килиан Мбапе.
„ Нека в този момент не приказваме за Мбапе и Холанд. По друго време от моя живот щях да отговоря по друг метод, само че в този момент нямам време за разногласия. Беше страхотна изненада, когато Реал Мадрид ми се обади. Бих останал вечно, тъй като няма по-добро място от Реал за футбол. Всичко е едно и също тук – публицистите, физиотерапевтите, чиновниците и визията на клуба. В края на декември 2022 ще имаме нов стадион и Флорентино има съществени планове за юли “, показа Анчелоти пред Corriere dello Sport.
„ Футболът би трябвало да се промени бързо. На първо място, би трябвало да се играят по-малко мачове, тъй като футболистите са изтощени и качеството се утежни. Някои отхвърлят да играят за националния си тим. Има прекалено много травми и мачове, които приключват 10:0. Време е това да се спре. Трябват ни единствено две паузи за национални тимове и по тази тематика съм приказвал с Арсен Венгер.
" Сигурен съм, че играчите и треньорите ще се съгласят да си понижат заплатите, само че да играят по-малко мачове “, добави Анчелоти. Специалистът съобщи, че Италия ще се класира за Световното състезание в Катар макар тежкия чоп.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР