Наставникът на изрази оптимизъм преди утрешния мач на тима със

...
Наставникът на изрази оптимизъм преди утрешния мач на тима със
Коментари Харесай

Стоянович: Виждам, че се движим в правилната посока

Наставникът на изрази оптимизъм преди утрешния мач на отбора със от 17-ия кръг на efbet Лига. Той показа, че вижда огромно предпочитание във футболистите си да измъкнат отбора от нежеланото място, в което се намира сега.

" Надявам се всички наши футболисти да останат. За страдание, отново е контузен. Преди три дни той получи контузия. В понеделник ще отиде в, където ще стана ясно какво е положението му. Има футболисти, които не са оптимално готови. Включително тези, които дойдоха в този момент в тима. Гледал съм две контроли на Монтана. Имат тим, който знае какво желае. Компактни са и имат двама-трима футболисти с положителни качества. В такава позиция сме, че всички, които идват на " Герена ", играят с пределна готовност ".

" Видяхме и през днешния ден във Враца в какво положение беше теренът. Тук имаме отопление, само че в случай че вали сняг цяла вечер, отново ще бъде проблем. Трябва да играем и в такива условия. -умният тим би трябвало да привикне към обстановката. Това е футболът - играе се на сняг, на дъжд и при минусови температури. В позиция сме, в която би трябвало да създадем всичко допустимо да избегнем зоната на изпадащите и да се изкачим нагоре. Това зависи напълно от нас. Виждам в тима огромна мотивация от първия ден. Футболистите желаят да дадат всичко то себе си. Искаме да играем по-добър и нападателен футбол, с който да събираме точки ".

" Мисля единствено за футбол. Не желая футболистите да мислят за нищо друго, с изключение на за тренировки и мачове. Клубът дава оптималната поддръжка за това. Усещаме тази поддръжка и се надявам, че ще става все по-добре. Всеки идващ мач е доста значим. Най-сериозният мач е на следващия ден, а след него идващият става още по-голям. Сега виждам, че се движим в вярната посока ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР