Наставникът на Иван Колев даде мнението си след поражението от

...
Наставникът на Иван Колев даде мнението си след поражението от
Коментари Харесай

Иван Колев: Явна съдийска намеса! При втория жълт картон нямаше дори нарушение

Наставникът на Иван Колев даде мнението си след провалянето от с 0:3. Той се изрече срещу съдийството на Владимир Вълков, който изгони от игра в средата на второто полувреме, при 0:0.
 Славия тресна Локо (Сф) - Кирилов с три асистенции, някогашни левскари с дебютни голове Славия тресна Локо (Сф) - Кирилов с три асистенции, някогашни левскари с дебютни голове
" Мачът може да се раздели на две елементи - до втория жълт картон на Кацаров и по-късно. Не мога да премълча, още първият картон ми се стори доста преувеличен, а при втория нямаше даже нарушаване. Не знам по какъв начин може да се даде за това картон. До втория жълт картон бяхме по-агресивни, чаках да вземем нещо от този мач, само че след тази очевидна съдийска интервенция, нещата станаха доста тежки.
12  Славия - Локомотив (София)
Отидох да успокоя Кацаров, беше извънредно афективен. Той сподели, че не е никакъв контакт с футболиста на и не е имало никакво нарушаване. Тежкият терен не ни разреши да играем на по-високи обороти, по-чести конфликти имаше, това е обикновено. Намираме се в неприятна обстановка от позиция на отсъстващи футболисти. Надявам се за идващия мач да бъде подготвен ", сподели треньорът на " железничарите ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР