Наставникът на Интер Симоне Индзаги защити стила си на игра

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги защити стила си на игра
Коментари Харесай

Индзаги защити стила си на игра

Наставникът на Интер Симоне Индзаги отбрани стила си на игра поради терзанията на част от почитателите на отбора, че той прекалено много разчита на обичаната си скица 3-5-2. Специалистът също по този начин изрази вяра, че „ нерадзурите “ ще създадат нов добър мач при гостуването на Специя след триумфа с 2:0 над Лече в предишния кръг.

„ Реагирахме доста добре след загубата от Болоня и играхме сносно против Лече. Трябва да продължим по този метод и да запазим високото равнище на увереност, започвайки с утрешния мач със Специя. Очаквам сложен дуел против отбор, който преследва ясна цел и има нов треньор. Те идват след две положителни ремита, тъй че би трябвало да изиграем допустимо най-добре мача, като се уверим, че вършим главните неща вярно. По време на срещата постоянно можем да променим нещата, да вземем за пример да прибавим още един нападател. Опитвам се всяко мое решение да е вярното. В началото на треньорската ми кариера, както и в първата ми година като футболист, играх с друга групировка. В Интер и през последните няколко години в Лацио имаше подобаващите предпоставки футболистите да играят по този метод и съгласно мен постигнахме някои огромни резултати.

Знаем какъв брой значим състезател е Ромелу Лукаку за нас. Доскоро той имаше сложен интервал, само че в този момент демонстрира положителни знаци. Той тренира добре всеки ден и означи основен гол в мача с Порто. Искаме той да продължава да се усъвършенства физически и да ни оказва помощ за още победи. Федерико Димарко е добре и е в състава. Хоакин Корея отчасти се върна към отборните тренировки, само че няма да е подготвен за дуела със Специя. За страдание, Милан Шкриняр към момента е навън, само че се надявам да се включи най-малко в част от съботната подготовка. Състоянието на Марсело Брозович се усъвършенства с всеки минал ден и скоро ще се върне към това да бъде играчът, който всички познаваме и обичаме “, съобщи Индзаги пред клубната телевизия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР