Наставникът на Интер Симоне Индзаги сподели очакванията си за предстоящия

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги сподели очакванията си за предстоящия
Коментари Харесай

Индзаги: Дано продължим традицията ми във финалите, изобщо не ни е страх

Наставникът на Интер Симоне Индзаги показа упованията си за идния край против Фиорентина за Купата на Италия, като изрази вяра, че ще резервира репутацията си на експерт в конфликтите за титли.
 Треньорът на Фиорентина: Интер е доста мощен, само че ние ще му създадем проблеми Треньорът на Фиорентина: Интер е доста мощен, само че ние ще му създадем проблеми
“Участвал съм в няколко финала, като от време на време сме били любимци, а в други случаи - новобранци. Утре се изправяме против тим, който е в страхотна форма. Загубили са единствено 4 от последните си 24 мача. Знаем какво ни чака, двата отбора сме се срещали много пъти през годините. Те са тим с безспорна стойност, като дуелът ще бъде отворен. Ще се наложи да бъдем тим с основно “о ”, който да управлява добре значимите моменти в мача и да ги насочва в вярната тенденция. Дано славата ми на експерт във финалите да продължи, тъй като ни предстоят два такива. Доволен съм от този факт и нека традицията да продължи, само че би трябвало да благодаря на играчите ми. Заварих колектив, който е минал през толкоз доста, в това число и през моменти, които всички ние помним.

През последните два месеца направихме толкоз доста и финалът за Купата на Италия не е даденост. Все още ни липсва дребна стъпка и в шампионата. От друга страна, финалът в Шампионската лига е непредвиден за останалите, само че ние постоянно сме имали религия. Трябва да си добър в мисленето мач за мач. За нас всички срещи са значими. Имам шанса да повеждам тим, който доближи огромни финали. Утре ще изиграем 16-ия ни дуел за 63 дни. Бяхме положителни в разпределянето на силите. Малко скърбя, тъй като ми се искаше Хенрих Мхитарян и Милан Шкриняр също да бъдат с нас, тъй като те са доста значими за мен, само че е неизбежно да имаме някои отсъстващи. Шкриняр към момента не е упражнявал наедно с отбора, само че прави огромен напредък и в четвъртък ще мине обзор. Мисля, че може да е подготвен за последните ни два мача за сезона.

Знаем на какво са способни във Фиорентина и ги почитаме доста, само че знаем какъв път изминахме. Искахме този край и положихме всички старания за него. Ще дадем най-хубавото от себе си, знаейки, че се изправяме против конкурент, който е във форма и е добре квалифициран. Искаме да върнем Купата вкъщи. Нека не забравяме, че се справихме добре и със спечелването на Суперкупата. Заедно реализираме всички резултати - и успехите, и загубите. Справихме се добре с това да бъдем задружни в сложните времена, като постоянно сме търсили решения, а не виновника, тъй като е елементарно да обвиниш някого, само че не и да намериш решение. Изобщо не ни е боязън. Знаете какви саможертви направихме, с цел да стигнем до финала. Противникът ни също като нас ще желае да занесе Купата у дома, тъй че ще би трябвало да сме положителни. Със сигурност ще остана отпред на тима, в никакъв случай не съм се чувствал нерешителен. Имам контракт и постоянно съм се трудел за Интер 24 часа в денонощието. Добре осведомен съм, че треньорите се правят оценка по резултатите ”, разяснява Индзаги на конференцията си преди финала.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР