Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, остана доволен от трудната

...
Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, остана доволен от трудната
Коментари Харесай

Индзаги: Интер показва постоянство, но Наполи е вдигнал летвата високо

Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, остана удовлетворен от сложната победа с минималното 1:0 против Верона в дуел от Серия А. „ Нерадзурите “ означиха още в самото начало посредством Лаутаро Мартинес, само че по-късно не демонстрираха нищо впечатляващо.

Въпреки това наставникът е благополучен от извоюваните три точки и също по този начин съобщи, че тимът му играе мач за мач и се надява на неточности от противниците си.

„ Във вторник играхме 120 минути, само че все пак тимът остана съсредоточен. Вкарахме ранен гол и макар лекото напрежение в края на мача, успяхме да останем постоянни и фокусирани, без да дадем доста шансове на противника. А Верона е тим, който може да ти сътвори проблеми. Притеснявах се за физическото положение на Чалханоолу и Барела. Те поставиха доста старания, с цел да са на линия за днешния мач. Бяха под въпрос до през вчерашния ден. Мхитарян, Галярдини и Аслани ни помогнаха доста в последните мачове “, сподели Индзаги.

След този мач Интер се намира на четвъртата позиция в класирането, на 10 точки зад водача Наполи.

„ Спечелихме 8 от последните 10 мача, в 1 завършихме наедно - против Монца - и един път загубихме от Ювентус. Така че може да се каже, че тимът демонстрира неизменност. Просто Наполи е вдигнал летвата високо и това се отразява на оценките на останалите тимове. Ние продължаваме да играем мач за мач и да се надяваме, че скоро и други играчи ще се възстановят от травмите си, с цел да имаме повече варианти “, съобщи още спецалистът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР