Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, определи загубата на своя

...
Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, определи загубата на своя
Коментари Харесай

Индзаги след поражението от Рома: Това беше най-доброто ни представяне през сезона

Наставникът на Интер - Симоне Индзаги, дефинира загубата на своя тим с 1:2 от Рома като най-хубавия турнирен мач на " нерадзурите " през този сезон. Поражението бе четвърто за отбора в Серия А. 

„ Знаем, че във вторник ще имаме значим мач в Шампионската лига против Барселона, само че е обикновено да бъдем разочаровани след днешната изцяло незаслужена загуба. Това беше футбол и най-хубавото ни показване през сезона, а ние си тръгнахме с празни ръце, което е мъчително. Както споделих на вчерашната ми конференция – би трябвало да работим още върху детайлите. Вратарят ни не направи нито едно избавяне довечера, а също по този начин нацелихме греда. Но е ясно, че това, което вършим към този момент, е незадоволително. Като треньор получих прелестна реакция от отбора във връзка с показване и на основани шансове. Това беше най-хубавият ни мач от осемте в Серия „ А “ през акцията.

За страдание, не успяхме да честваме с почитателите, които нонстоп ни подкрепяха, а ние още веднъж ближем раните си. Тази нощ видях още веднъж моят Интер – тимът, който ни донесе два трофея през предишния сезон. Сами се вкарахме в тази обстановка и в този момент би трябвало да се трудим старателно, с цел да излезем от нея. Нужни са ти резултати, с цел да се чувстваш убеден. Сега си плащаме за всяко малко разпръскване. Всички би трябвало да вършим повече, започвайки с мен като треньор “, съобщи след мача Индзаги, който отписа Ромелу Лукаку за мача с Барселона, а най-вероятно и за този със Сасуоло.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР