Наставникът на Интер Симоне Индзаги обясни за реакциите, с които

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги обясни за реакциите, с които
Коментари Харесай

Индзаги: Барела може да прекалява с желанието си, но знаем какъв човек е

Наставникът на Интер Симоне Индзаги изясни за реакциите, с които Николо Барела вбеси съотборника си Ромелу Лукаку в мача със Сампдория (0:0). Той също по този начин увери, че “нерадзурите ” са напълно съсредоточени върху идния дуел с Удинезе, макар че по-късно ги чака конфликт с Порто в Шампионската лига.

“Барела е изцяло предан на идеята. Той има толкоз огромна мотивация, постоянно желае да печели. Понякога може да прекалява с желанието си, само че всички знаем какъв човек е. Имам убеденост в него и останалата част от отбора. Винаги играем, с цел да побеждаваме във всеки мач. В Генуа нямахме шанс. Трябва да бъдем по-хладнокръвни пред гола. Отборът обаче сподели вярното отношение. Дадохме всичко от себе си, с цел да спечелим.

Нашата стабилност в последно време е доста окуражаваща. Тимът се пази дружно като един. Утрешният мач ще бъде сложен. Удинезе са добър тим, те са физически мощни и технични. Ще би трябвало да бъдем в най-хубавата си форма. Може да се дублирам, само че макар че ШЛ е на хоризонта, фокусът е дуелът с Удинезе. Мисля, че най-голямата ни мотивация на следващия ден ще бъде желанието ни да победим пред нашите почитатели. Ще направя нужната преценка. Ще разгадавам на всички играчи както на титулярите, по този начин и на запасите ”, разяснява Индзаги пред клубната телевизия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР