Наставникът на Интер Симоне Индзаги изрази своята гордост с отбора

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги изрази своята гордост с отбора
Коментари Харесай

Индзаги: Да спечелиш финал срещу Милан по този начин е прекрасно

Наставникът на Интер Симоне Индзаги изрази своята горделивост с тима си след триумфа за Суперкупата на Италия, пристигнал с гръмка победа с 3:0 над градския противник Милан. За експерта това е четвърти сходен трофей, като е спечелил по два с Лацио и „ нерадзурите “, изравнявайки се с рекордьорите Фабио Капело и Марчело Липи.

„ Момчетата имаха съвършения метод, от самото начало бяхме остри и солидни. Първата ни цел за сезона беше да се класираме за елиминациите на Шампионската лига, а втората беше този трофей, тъй че за един треньор е удовлетворяващо да види това. Скудетото? Трябва да се насладим на Суперкупата, защото да спечелиш край против Милан по този метод е просто прелестно. Разбира се, доста е прелестно да спечелиш трофей против първокласен противник. Редно е да честваме тази нощ, а от на следващия ден можем да мислим за идващите мачове. 

Благодарим на клуба, на фамилиите ни и на тези момчета, които ни помогнаха да стигнем дотук с триумфа с Купата на Италия през предишния сезон. Вече привикваме с сходни нощи. Този мач беше още по-лют, тъй като е необичайност дерби да бъде край. Интер беше изгубил два пъти през последните 70 години. Казах на отбора, че би трябвало да преобърнем тази наклонност. Супер горделив съм с момчетата и моя щаб. Постигнахме невероятни неща и ще продължим да го вършим в бъдеще. Останахме съсредоточени, нападателни и решителни – всички нужни съставки за един край. Не мислехме за минали дуели, просто дойдохме тук и дадохме всичко от себе си “, разяснява Индзаги след дуела.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР