Наставникът на Интер Симоне Индзаги бе доста разочарован след нулевото

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги бе доста разочарован след нулевото
Коментари Харесай

Индзаги: Пак отправихме 20 удара, странно е

Наставникът на Интер Симоне Индзаги бе много отчаян след нулевото тъждество против Дженоа. Специалистът счита, че тимът му е заслужавал трите точки и просто не е имал шанс да прати най-малко един път топката зад стража на “грифоните” - Салваторе Сиригу.

“Резултатът сигурно оставя горчив усет. Трябваше да стартираме по-уверено. Дженоа е в добра форма и ни сътвори проблеми в първите 20 минути, само че по-късно сигурно заслужавахме повече с представянето си. Както и против Сасуоло, отправихме 20 удара, само че не вкарахме гол. Очевидно е, че би трябвало да се оправяме по-добре. Няма да навеждаме глави. Скоро ще се върнем към победите”, показа Индзаги.

“37 пъти влязохме в наказателното поле на Дженоа, ударихме греда, имахме и други положения. Щом това не е задоволително, с цел да печелим мачовете си, значи би трябвало да вършим повече. Миналата седмица никой от отборите в топ 6 не победи. Mоже би у тимовете се е натрупала отмалялост, което е малко странно”, продължи наставникът.

“Намираме се в интервал, в който просто не ни върви. Разочароващо е и за нас, и за почитателите, само че знам, че те се гордеят с това, което вършим през сезона. Вече спечелихме Суперкупата, в борбата за купата сме, в Шампионската лига преминахме групите и сме на полуфинал за Купата на Италия”, приключи Индзаги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР