Наставникът на Интер Лучано Спалети похвали както тима си, така

...
Наставникът на Интер Лучано Спалети похвали както тима си, така
Коментари Харесай

Спалети: Никой не може да плати цената на Шкриняр

Наставникът на Интер Лучано Спалети похвали както отбора си, по този начин и тима на Беневенто след днешната победа на " нерадзурите " с 6:2 в тонера за Купата на Италия. Специалистът показа, че е учуден от представянето на някои футболисти, които не са получавали задоволително шансове досега през сезона.

Spalletti: It's not good to have to play in front of an empty stadium #InterBenevento #CoppaItalia https://t.co/mlm4IwXJsw pic.twitter.com/PEzp7a7eHo
— ForzaItalianFootball (@SerieAFFC) 13 януари 2019 година
" Казах на треньора на Беневенто Кристиан Буки, че би трябвало да бъде горделив от представянето на отбора си през днешния ден. Когато поведохме с 4:0, съперникът можеше да спре да играе, само че продължи да търси гол. Мачът беше същински и доста сложен. Поздравявам моя тим, тъй като сподели огромен професионализъм. Този резултат е стъпка напред в нашето развиване ", стартира Спалети.

" Бях очарован от футболисти, които не получаваха доста шансове досега през сезона. Това са Андреа Ранокия, Даниеле Падели, Антонио Кандрева и Роберто Галярдини. Слуховете за трансфер на Шкриняр? Той няма цена. Никой не може да я заплати. Шкриняр остава в Интер, разяснява още наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР