Наставникът на Интер Антонио Конте призна за допуснати грешки в

...
Наставникът на Интер Антонио Конте призна за допуснати грешки в
Коментари Харесай

Конте: Да си представим, че сме в Лига Европа

Наставникът на Интер Антонио Конте призна за позволени неточности в мачовете от Шампионската лига, вследствие на което отборът е финален в групата си. В дуел от петия кръг италианците гостуват на водача Борусия (Мьонхенгладбах), като успеха е наложителна.

“Налице бяха много отрицателни оценки по отношение на нас след дуела против Реал Мадрид. Чух хора да настояват, че противникът си е правел каквото желае. Те обаче не помнят, че след едвам 30 минути ние останахме с човек по-малко, както и че Реал получи дузпа още в 4-ата минута. Предизвиквам всеки да излезе против тях при тези обстоятелства”, разпали се Конте на конференцията си.

“Самите ние обаче направихме по този начин, че да се стигне до тези въпросни обстановки и надлежно бяхме осъдени - продължи треньорът. - Длъжни сме да се подобрим, с цел да не изпадаме отново в такова състояние, а и с цел да затрудняваме съперниците. Утре излизаме против мощен противник, който се показва добре в ШЛ. Трябва да покажем най-хубавото от себе си, с цел да можем в края да напуснем терена без никакив скрупули.”

“Стартирахме в шампионата с концепцията, че сами ще определим ориста си. Ако сега ситуацията не е такова, това значи, че сме позволили неточности. При това състояние единственият метод да останем в играта е да спечелим против Борусия. Няма да е елементарно. Това е опция да пресъздадем пътя ни от Лига Европа с мачовете на директна елиминация. Ето късмет да се пробваме отново в това.”

През август " нерадзурите " стигнаха до финала в ЛЕ, където изгубиха от Севиля.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР