Наставникът на Интер Антонио Конте предупреди, че отборът му трябва

...
Наставникът на Интер Антонио Конте предупреди, че отборът му трябва
Коментари Харесай

Конте: Лукаку може да подобри Интер

Наставникът на Интер Антонио Конте предизвести, че тимът му би трябвало да работи във всеки един аспект от играта след загубата с 0:1 от Манчестър Юнайтед в предсезонна контрола, изиграна по-рано денем. Същевременно италианският познавач довери, че нападателят Ромелу Лукаку може да усъвършенства отбора.

„ Нерадзутите” можеха да изравнят резултата на дваж, само че в последна сметка гол на Мейсън Грийнууд раздели двата отбора.

„ Позитивните неща, които видях бяха, че играчите бяха надъхани за триумф. Нацелиха на два пъти гредите, само че има доста за надграждане във владеенето на топката и пресата”, предизвести Конте на конференцията.

„ Момчетата имат добър дух, което е значимо за моментите при подготовка. Имаме интензивни тренировки и това е хубаво”.

Наставникът изясни, че не е удовлетворен от сгъстената стратегия на International Champions Cup, откакто след четири дни играят против Ювентус в Нанджинг.

„ Трябва да работим във всеки един аспект, а също по този начин имаме и малко време за възобновяване. Нужни са ни сходен вид мачове, само че би трябвало да упражняваме още по-добре”.

Конте бе уловен след края на мача да си приказва с Пол Погба и Ромелу Лукаку, като вторият е обект на интерес от Интер. „ Не е редно да приказваме за играчи на Ман Юнайтед в този миг. Нужно е да покажем почитание към клуба и играчите. Казах ви през вчерашния ден, че Лукаку е състезател, който одобрявам. Харесвам го, тъй като знам, че може да усъвършенства нашия тим, само че едно са моите очаквания, друго е какво решение ще намерят двата клуба”, приключи Антонио Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР