Наставникът на Интер Антонио Конте отчете интереса на редицата отбори

...
Наставникът на Интер Антонио Конте отчете интереса на редицата отбори
Коментари Харесай

Конте: От толкова много опции Ериксен избра Интер

Наставникът на Интер Антонио Конте регистрира интереса на редицата тимове към новото попълнение на отбора Кристиан Ериксен, като също по този начин изрази удовлетворение от обстоятелството, че халфът избра да се причисли към “нерадзурите”.

“Ериксен беше огромен триумф за този клуб, защото той имаше толкоз доста варианти, а избра Интер. Това потвърждава, че Интер са възприемани по верния метод, като всички работим, с цел да се уверим, че нашата марка ще резервира своя искра. Напоследък Ериксен не играеше доста за Тотнъм, само че все пак е в добра физическа форма и стартира да вниква в нашите хрумвания за футбола. Доста си поговорихме, с цел да разбере какво желаеме от него и, за благополучие, той бързо се учи.
| ANTONIO CONTE LIVE!

The Coach's press conference on the eve of #UdineseInter https://t.co/f5N0UoXEPc
— Inter (@Inter_en) February 1, 2020 Радвам се, че трима играчи (другите са Ашли Йънг и Виктор Моузес - б.р.) взеха решение да изоставен Висшата лига, с цел да дойдат в Интер. Дали тези попълнения значат, че можем да се борим за Скудетото? Времето ще покаже. Щастлив съм да работя с тези футболисти, само че те към момента би трябвало да научат стила на игра и локалния език. Когато стартира интензивният интервал от програмата ни, всичко, което можем да създадем, е да стискаме палци и да се надяваме да нямаме травми. Всички видяхте какво се случи в първите пет месеца от сезона, когато някои футболисти бяха принудени да играят през три дни. Дано да имам повече благоприятни условия за избор и ротации”, съобщи Конте на конференцията си преди утрешното посещение на Удинезе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР