Наставникът на Интер Антонио Конте коментира предстоящия мач с Парма,

...
Наставникът на Интер Антонио Конте коментира предстоящия мач с Парма,
Коментари Харесай

Конте разкри коя е повратната точка за Интер през сезона

Наставникът на Интер Антонио Конте разяснява идния мач с Парма, като също по този начин акцентира огромната значимост на турнирната победа над Ювентус за сезона на " нерадзурите ".

" Очаквам сложен мач. Парма постоянно са ни създавали проблеми, откогато аз съм тук. В момента те не са в добра позиция, само че разполагат с опит и с добър треньор. Ще ни е необходим верният метод. Трябва да сме по-ефективни пред гола. Създаваме доста благоприятни условия, само че би трябвало да ги вкарваме по-често. Ще има напрежение до края на сезона. Ние сме водачите в класирането, тъй че обстановката е друга спрямо предходната акция. Трябва да подходим със зрялост.

Този сезон победихме Ювентус - тима, спечелил девет следващи трофеи и искащ да добави още една към тях. Мисля, че това е значимо, тъй като предходната акция те ни победиха два пъти и по този метод затвърдиха своята мощност. Нашата победа от тази година ни донесе самонадеяност. Остават ни 14 мача и би трябвало да покажем, че сме израснали, а има един метод да го създадем - като спечелим Скудетото.

Алексис Санчес? Той се намира в най-хубавата си форма, виждаме проблясъци от остарелия Алексис. Той е наясно, че Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес са преди него, само че той се оправя добре, тъй че те двамата би трябвало да внимават. Това че Николо Барела, Алесандро Бастони, Марсело Брозович и Лукаку " висят " с жълти картони? За мен идващият мач постоянно е най-важният. Не ми пука за глупави сметки. Ако някой получи жълт картон, различен ще играе на негово място в идващия мач. Не желая да правя подарък точки на никого ", съобщи Конте на днешната си конференция.
Серия А 25 кръг, сряда 3 март  Парма 22:45предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР