Наставникът на Интер - Антонио Конте имаше много трудни мигове

...
Наставникът на Интер - Антонио Конте имаше много трудни мигове
Коментари Харесай

Конте след головото шоу с Фиорентина: Впечатлен съм от представянето ни в атака

Наставникът на Интер - Антонио Конте имаше доста сложни мигове по време на мача против Фиорентина, само че неговият тим съумя да изтръгне успеха с 4:3. Конте похвали характера на отбора, само че не пропусна да регистрира и позволените недостатъци.

" Трите точки несъмнено са значими, само че не по-малко скъпо е цялостното ни показване. Положителното е, че вкарахме 4 гола и създадохме огромен брой положения. Мисля, че вратарят на противника изигра отличен мач. В същото време е реалност, че не се справихме с контрите на Фиорентина. Момчетата знаят, че би трябвало да се подобрим в това отношение. Балансът е ключът към всичко. На моменти на нас ни липсваше баланс и си платихме за грешките.

Искам да се пазиме, като изтласкваме съперника надалеч от наказателното ни поле. Искам да пресираме. Впечатлен съм от представянето ни в нападателен проект. Забелязах обаче, че нападахме с прекомерно доста футболисти и по този начин оставяхме свободни пространства за Фиорентина. Трябва да сме по-компактни и по-внимателни ", акцентира треньорът на " нерадзурите ".
 Интер победи Фиорентина с 4:3 в Серия
Луда победа за Интер след незабравим поврат в края против Фиорентина

Селекцията на Антонио Конте обърна нещата в своя изгода единствено за 120 секунди
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР