Наставникът на Интер Антонио Конте е заплашен от допълнително наказание

...
Наставникът на Интер Антонио Конте е заплашен от допълнително наказание
Коментари Харесай

Конте заплашен от по-сериозно наказание, ето какво е казал на съдията

Наставникът на Интер Антонио Конте е застрашен от в допълнение наказване поради непристойното си държание след мача против Удинезе в събота. Той получи червен картон, откакто влезе в разговор с основния арбитър Фабио Мареска. Според Gazzetta dello Sport Конте е бил на крачка от това физически да нападне арбитъра, поради което в този момент рискува да бъде глобен за повече от един дуел. Разправиите са траяли и във вътрешността в тунела.

" В края на мача имах различия със съдиите по отношение на добавеното време - съобщи Конте по отношение на изгонването си. - Реферът ми подвигна картон и реши да ме изгони. Смятам, че четири минути не бяха задоволителни предвид на развиването на мача. Но арбитрите вземат решение и ние би трябвало да одобряваме техните решения, даже и когато не сме съгласни”.

Gazzetta dello Sport добавя, че наставникът на “нерадзурите” се е обърнал към Мареска и с думите “Винаги си ти. Дори и във ВАР. Браво на теб!”. Недоволството на Конте идвало главно от две неща в дуела на “Фриули”: икономисан втори жълт картон на халфа на Удинезе Толгай Арслан за нарушаване против Ромелу Лукаку още през първото полувреме, както и това, че основният арбитър бил накъсвал играта с отсъждането на доста нарушавания.

Въпросният Фабио Мареска беше дежурен на ВАР по време на срещата на Интер с Парма през октомври. Тогава дуелът приключи 2:2, а Конте се оплака, че тимът му не е получил дузпа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР