Наставникът на Интер Антонио Конте е категоричен, че изцяло вярва

...
Наставникът на Интер Антонио Конте е категоричен, че изцяло вярва
Коментари Харесай

Конте: Напълно вярвам в своите играчи

Наставникът на Интер Антонио Конте е безапелационен, че напълно има вяра на своите играчи и по тази причина ще даде късмет на всеки един от тях до края на сезона, макар горещините и сгъстената стратегия за оставащите мачове.

“Нека оставим загубата от Болоня зад нас и да се подготвим за мача с Верона. В такива случаи е по-добре, че идващият мач е толкоз скоро. Със сигурност ще има известна доза мъка и отчаяние, само че в това време би трябвало да се фокусираш върху идващия дуел, който в този случай е значим против доста добър тим като Верона. Подготвяме се както постоянно, изучавайки съперниците. Гледаме позитивните и нетолкова позитивните неща, къде би трябвало да се представяме добре и къде е нужно да обръщаме по-голямо внимание. Важно е всички играчи да знаят какъв вид мач ще изиграем.
| THE BOSS

Coach Antonio #Conte's exclusive interview with @Inter_TV ahead of #VeronaInter pic.twitter.com/aqZxGOfghJ
— Inter (@Inter_en) July 8, 2020 Милан Шкриняр се завръща, а Данило Д'Амброзио и Алесандро Бастони са навън, както и контузените. Всички тимове са изправени пред същия проблем - да играят при тези високи температури и сгъстена стратегия за трите точки. Неизбежно е, че контузиите ще са част от цената, която ще заплатиш. Понякога решаваш да не рискуваш изобщо, тъй като го има страха да загубиш даден футболист за доста мачове, само че аз напълно имам вяра на своите играчи. Следователно, имам опцията да дам на всеки един от тях късмет, знаейки, че това ще бъде възнаградено с положително показване, отношение, предпочитание и решителност”, разяснява Конте пред клубната телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР