Наставникът на Интер - Антонио Конте, даде първото си интервю,

...
Наставникът на Интер - Антонио Конте, даде първото си интервю,
Коментари Харесай

Антонио Конте: Посещавам успеха на близките си!

Наставникът на Интер - Антонио Конте, даде първото си изявление, откакто " нерадзурите " публично бяха провъзгласени за първенец на Италия за сезон 2020/21.

" Става въпрос да знаеш по кое време да натиснеш. Мисля, че стъпката, която направихме този сезон, ни води до купата и би трябвало да се насладим на сегашното. Имаме още четири мача, с цел да се насладим на момента.

Винаги сме редували разнообразни обстановки по време на дуелите, с цел да създадем положителни благоприятни условия за офанзива. Изчаквахме тимовете в доста от срещите. Тимът в действителност се разви и в този сезон трябваше да възприемем разнообразни подходи, с цел да бъдем непредсказуеми. Не постоянно можем да нападаме или постоянно да се пазиме, става въпрос да натиснем, когато би трябвало. Подобрихме се в четеното на играта.

Отборът не може да притиска непрекъснато. Противниците в Италия ви изследват непрекъснато и намират метод да ви обезвреждат мощните страни. Ако сте търпеливи и изчаквате подобаващия миг за удари и имате тим, който е в добра физическа форма, знаете, че рано или късно противника ще загуби активност.

Посвещавам триумфа на околните си - на жена ми, щерка ми и братята ми. Искам да благодаря и на Леле Ориали, която доста е значима за мен и ми повлия доста през годините ", съобщи Конте.
 Празненствата за Интер започнаха, Ювентус първи поздрави първенеца
Празненствата за Интер започнаха, Ювентус първи поздрави първенеца

Фенове се стекоха на стадиона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР