Наставникът на - Херо не скри критиките си към своите

...
Наставникът на - Херо не скри критиките си към своите
Коментари Харесай

Херо: Когато подцениш един мач, трудно се връщаш в него, хубаво е, че намерихме сили

Наставникът на - Херо не скри рецензиите си към своите футболисти след мача с от Купата на България. Старозагорци реализираха поврат в последните секунди на срещата и се постановиха с 4:3, само че съгласно Херо е имало подценяване от страна на “заралии”.

“Има една максима във футбола, че когато подцениш един мач, мъчно се връщаш. Беше ми ясно, че след двата гола мъчно ще се върнем в срещата. След като изтървахме дузпата още веднъж си мислех, че мъчно ще се върнем в мача.

Хубаво е, че намерихме сили. При 3:1 мислех, че цяло знамение ще ни би трябвало, с цел да победим. От средата на второто полувреме нашият отбор бе доста по-сериозният на терена. Това би трябвало да ни е една обица на ухото, че при една такава конфигурация и настройка можем да загубим от всеки един тим. Ние се опитвахме да се върнем в мача, без значение от всичко.

Исках да създадем оптималното и считам, че и промените ни помогнаха. Мисля, че тимът на Пирин се преумори малко повече в края. Това са опитни футболисти, минали през,, футболисти с качества и капацитет. Имат и Преслав, който има невероятни качества и съумя да ни матира 3 пъти.

Със промените, които направихме, променихме доста нещата в наша изгода. Имахме доста непредизвикани неточности, греда, изпусната дузпа, само че показахме сили и взехме този дуел. Трябва да търсим максимума във всяка една срещам. Знаем, че ще е сложен мач против ”, съобщи Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР