Наставникът на Хебър Владимир Манчев похвали играта на тима в

...
Наставникът на Хебър Владимир Манчев похвали играта на тима в
Коментари Харесай

Манчев: Нервен мач, хората едва ли са се забавлявали, излизаме да победим Левски

Наставникът на Хебър Владимир Манчев похвали играта на отбора в отбрана след днешната победа с 1:0 при гостуването на Славия, само че добави, че поради тежките метеорологични условия двата тима не са показали кой знае какъв брой качествена продукция.
 Хебър издебна своя миг и удари Славия Хебър издебна своя миг и удари Славия
“Много съм удовлетворен от характера, който показахме. Беше сложен мач, тъй като Славия е добър тим. Не позволихме да си развият играта. До известна степен нещата се получиха. Двата тима бяха затруднени от тежките условия и най-много от вятъра.

За нас беше доста значимо да подобрим представянето си в отбрана, тъй като в много мачове допускахме нелепи голове. Имам забележки в офанзива, само че е доста турдно да играеш в тези условия. Днес мачът беше нервозен, с много неточности. Едва ли са се забавлявали хората по трибуните, само че в последна сметка това са изискванията.

За нас точките са жизненоважни. Каквото и да си приказваме за играта, когато не печелиш точки не е добре ”, съобщи Манчев, който приготвя Хебър за победа и в идващия турнирен конфликт против Левски.

“Двамата, които висяха за идващия дуел, тъкмо те получиха нелепи картини, само че мисля, че има кой да ги замести и излизаме да победим Левски ”, сигурен е треньорът на пазарджиклии.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР